Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 20 mins
Tiempo de Cocción: 20 mins
Comida tipo:
Sopas
Platos Principales
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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Fast and easy, sweet and sour and totally nutritious.
Ingredientes
Instrucciones
- In a soup pot combine the chicken broth, coconut milk, ginger, curry paste, soy sauce, brown sugar and the juice of the lime and bring to a boil.
- Put rice noodles in a separate bowl and cover with boiling water.
- Once the soup begins to boil, add the sliced mushrooms, slivered carrots, thin sliced bok choy, sliced green onions and halved grape tomatoes.
- Check noodles and when soft drain and divide between four bowls.
- Let the soup simmer for 10 minutes. Ladle over noodles and garnish with chopped basil.
46 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
Careful with the curry, better reduce as it is too spicy for some people
23 ago. 13 por el miembro: Julie jansen
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Perfect for this diet.
13 ago. 13 por el miembro: Her Bigness
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Resumen Nutricional:
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Hay 217 calorías en una porción de Thai Noodle Soup.
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Desglose de Calorías: 29% grasa, 60% carbh, 12% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
907 kj
11%
217 kcal
Grasa
7,27g
10%
Grasa Saturada
5,37g
27%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
0,125g
Grasa Poliinsaturada
0,177g
Carbohidratos
33,92g
13%
Azúcar
7,96g
9%
Fibra
2,7g
Proteína
6,68g
13%
Sal
3,74g
62%
Colesterol
0mg
Potasio
168mg
8%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (59%)
Grasa (29%)
Proteína (12%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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