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Rendimientos:
6 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
15 mins
Tiempo de Cocción:
40 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: Con.Ro

Pumpkin & Chickpea Curry

A low fodmap, easy and versatile curry. Experiment with changing the spices or the veggies to your liking.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Preheat oven to 200C. Drain and rinse chickpeas and place on a tray. Toss through curry powder, salt & pepper, olive oil. Roast until crispy.
  2. On a seperate tray, place diced pumpkin, capsicum, and carrot. Season as desired and splash with olive oil. Roast until pumpkin is starting to soften.
  3. In a large pan, add garlic-infused olive, remaining spices, ginger, and chilli. Fry for 20 seconds or so (make sure your extractor fan is on to protect your nostrils!), then immediately add tomato paste and fry off for 30 seconds. Add coconut milk, veggie stock and soy sauce and bring to a simmer for a couple of minutes.
  4. Add roasted veggies to the pan, bring to a boil, cover and reduce to simmer for at least 20 minutes until veggies are soft, stirring occasionally. Taste after 10 minutes or so and adjust as desired by adding more of select ingredients.
  5. To thicken, if needed, create a slurry with tapioca flour and water in a separate bowl. Then stir through.
  6. Serve over white rice. Top with yoghurt mixed with lime juice, fresh chopped coriander, and roasted chickpeas. Enjoy!
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Resumen Nutricional:

Hay 361 calorías en una porción de Pumpkin & Chickpea Curry.
Desglose de Calorías: 29% grasa, 60% carbh, 11% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
1508 kj
18%
360 kcal
Grasa
11,95g
17%
Grasa Saturada
4,807g
24%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
3,293g
Grasa Poliinsaturada
1,058g
Carbohidratos
56,21g
22%
Azúcar
10,47g
12%
Fibra
7,8g
Proteína
10,24g
20%
Sal
1,42g
24%
Colesterol
15mg
Potasio
862mg
43%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
18%
de IDR*
(360 cal)
18% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (60%)
 
Grasa (29%)
 
Proteína (11%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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