Rendimientos: 8 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 30 mins
Comida tipo:
Sopas
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: Biz319 ![](https://m.ftscrt.com/static/member/_orange_shared_tiny.jpg)
Potato Soup
A comforting soup on a crisp Autumn day.
Ingredientes
Instrucciones
- Peel and chop potatoes into 1" cubes. Put in a pot and fill with water, just an inch over the potatoes. Cook until fork tender, about 10 minutes. Drain and set aside.
- Add oil and garlic, celery and carrots and cook for about 5-8 minutes, just as the veggies start to soften. Add flour and cook an additional 2 minutes, stirring often.
- Slowly add chicken broth to garlic and cook over medium heat, stirring constantly, until mixture is thickened and bubbly. Stir in cooked potatoes, skim milk, Italian seasoning, and salt and pepper to taste. Reduce heat to simmer and cook for 10 additional minutes.
- Remove from heat. Add the cheddar cheese and stir until melted. Use a potato masher to mash some of the potatoes, but not all so it's still creamy and chunky.
- Note: garnish with bacon bits or fresh parsley if desired.
101 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Revisiones
Nowadays I would replace potatoes with cauliflower & turnip! Low carb WOE & intermittent fasting, WINNING!
28 abr. 16 por el miembro: redheadedstranger
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Easiest way to reduce sodium is to use a reduced sodium chicken broth (or sodium free one). Then increase the other seasonings (Italian, pepper, and maybe the garlic)
28 jun. 13 por el miembro: bonrat
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With over 1,000mg. of sodium per serving, this will cause much water retention. It does sound delicious though.
11 oct. 12 por el miembro: PJgetsFit
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Resumen Nutricional:
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Hay 274 calorías en una porción de Potato Soup.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Desglose de Calorías: 22% grasa, 59% carbh, 19% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1144 kj
14%
274 kcal
Grasa
6,67g
10%
Grasa Saturada
3,478g
17%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
2,215g
Grasa Poliinsaturada
0,522g
Carbohidratos
40,44g
16%
Azúcar
5,88g
7%
Fibra
3,6g
Proteína
13,02g
26%
Sal
2,6g
43%
Colesterol
16mg
Potasio
880mg
44%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (59%)
Grasa (22%)
Proteína (19%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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