Rendimientos: 2 porcion(es)
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: Lucybell33
Red Bean and Pepper Chili
Substantial and quick vegetarian chili that's great for those cold winter evenings.
Ingredientes
Instrucciones
- Spray a non-stick saucepan lightly with oil and when hot, tip in the onion, garlic and pepper.
- Cover and cook over medium heat for about 5 minutes, stirring occasionally, until softened and just beginning to turn golden brown.
- Stir in the beans, sweet corn (no need to drain), tomatoes, stock, chili sauce, tomato puree and sugar.
- Bring just to the boil, cover and simmer gently for about 5 minutes, stirring occasionally.
- Top with a spoonful of yogurt and red chili (optional).
- Serve with the boiled rice.
11 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
This is really filling, so great for those extra hungry days!
09 dic. 07 por el miembro: Lucybell33
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Resumen Nutricional:
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Hay 569 calorías en una porción de Red Bean and Pepper Chili.
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Desglose de Calorías: 9% grasa, 73% carbh, 18% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
2381 kj
28%
569 kcal
Grasa
5,94g
8%
Grasa Saturada
1,372g
7%
Grasa Monoinsaturada
1,952g
Grasa Poliinsaturada
2,244g
Carbohidratos
108,38g
42%
Azúcar
17,69g
20%
Fibra
20,1g
Proteína
26,88g
54%
Sal
32,90g
548%
Colesterol
8mg
Potasio
1586mg
79%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (73%)
Grasa (9%)
Proteína (18%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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