Rendimientos: 12 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 5 mins
Tiempo de Cocción: 40 mins
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: Atriel
Cheesecake
A low carb sugar free cheesecake.
Ingredientes
Instrucciones
- Blend together eggs, vanilla, sour cream and sweetener like Splenda.
- Then slowly add cream cheese and butter.
- Bake in a preheated oven at 325° F (160° C) for 35 - 40 minutes.
- Cake will firm up as it cools.
- Note: you can bring the carb count down further by using Stevia instead.
968 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
Use FF cream cheese, 1 egg/ white, LF butter & Yes use Stevia. Sounds like a fabulous treat! And I would bake it in my Instant Pot pressure cooker.
16 mar. 17 por el miembro: LLUNSFORD5
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Thought this was pretty good for a sugar free, crustless cheesecake. Do not use Stevia. Yuk. I will use Splenda next time. Also, careful on the servings. 1/12 is one serving.
21 ene. 12 por el miembro: Olivia70
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I did not like this very much. I think the splenda was the problem:(
12 ene. 12 por el miembro: Melissasatx
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I substituted the cream cheese with neufchaetel cheese(tastes the same 30 less calories per serving)and swapped the sour cream for plain greek yogurt and used 10 ounces cream chhese instead of 16 = 132.50cal 11.2 grams of fat ,0.75carbs,and 4.87 protein per serving if slicing into 6 peices
07 sep. 11 por el miembro: kimzie77
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I'm a diabetic and trying to lose a few Ibs, so this recipe was an awesome find. We all have to treat ourselves sometimes, so this low carb sugar free DELICIOUS cheescake just hit MY spot. Thanks
09 ago. 11 por el miembro: grnlily
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What a great personalized, invention!!!! mmm
24 abr. 11 por el miembro: incubuskatz
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am i supposed to use 12 of the small packets of splenda? that confused me a little. thanks!
29 mar. 11 por el miembro: aaron326
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7pts
18 may. 10 por el miembro: Susie-Q
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I am so excited to try this I am going to make it this weekend for easter
02 abr. 10 por el miembro: Neddyk
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I would like to make this cheesecake. I have never baked one before so could someone tell me how to bake it and in what kind of pan? I am getting mixed answers when i google "how to bake a cheesecake". Thank you!
02 ene. 09 por el miembro: DanaDowning
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Resumen Nutricional:
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Hay 228 calorías en una porción de Cheesecake.
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Desglose de Calorías: 86% grasa, 6% carbh, 8% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
954 kj
11%
228 kcal
Grasa
21,96g
31%
Grasa Saturada
13,528g
68%
Grasa Monoinsaturada
6,274g
Grasa Poliinsaturada
0,888g
Carbohidratos
3,29g
1%
Azúcar
1,08g
1%
Fibra
0g
Proteína
4,83g
10%
Sal
0,35g
6%
Colesterol
95mg
Potasio
99mg
5%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (6%)
Grasa (86%)
Proteína (8%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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