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Rendimientos:
6 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
5 mins
Tiempo de Cocción:
30 mins
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: Grace29

Roasted Vegetables

Mixed vegetables in the oven with a little olive oil. So simple and perfect for summer.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Preheat oven to 350 °F (175 °C).
  2. In a bowl, lightly coat the mushrooms, squash, peppers, asparagus and onion in the olive oil and seasoning.
  3. Place the veggies on a non-stick tray and roast for around 25 minutes stirring regularly.
  4. Roast until veggies are tender and lightly browned.
732 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
husband and I loved it instead of salt and pepper I used mrs. dash garlic and herb. Was wonderful
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04 ago. 11 por el miembro: pamwalsh67
i tried this recipie last night...it was sooooo good. thanks
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16 ene. 09 por el miembro: STEPHMAHAN
i used about 1/2 cup veg broth and no oil or seasoning i didn't have the yellow onion so i added a beet instead very good!
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16 oct. 07 por el miembro: zabava
I thought for Atkin's introduction it is best to stay away from veggies?
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05 jul. 07 por el miembro: modernromantiks
I tried this and it was fantastic!! I added a tad of cream corn and black beans, and put it in a glass baking dish, so it turned out more likea casserole. the whole family LOVED IT!
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15 jun. 07 por el miembro: mommy
These tasted great!! I was in need of something other than a salad. I added cherry tomatoes, which tasted great!
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14 jun. 07 por el miembro: amandilane
I add a tablespoon of balsalmic vinegar to the olive oil and throw veggies on the grill. My usual combo is thick cut zuccini, mushrooms, green beans, and whole peppers.
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06 may. 07 por el miembro: SWoolway
You can also add some cauliflower or broccoli, keeps getting better!
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23 abr. 07 por el miembro: yllen
5 stars!
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12 abr. 07 por el miembro: Joyce2
Delete salt & pepper and change the heavy olive oil to a spray of EVOO.
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27 mar. 07 por el miembro: csoar
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por el miembro: evamarcod
Receta sencilla con sólo 4 ingredientes.
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Saludable y deliciosa.
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Sano, suave y sabroso.
por el miembro: luxilaaammd
Una comida abundante y con buena cantidad de proteínas.

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Resumen Nutricional:

Hay 113 calorías en una porción de Roasted Vegetables.
Desglose de Calorías: 70% grasa, 25% carbh, 5% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
471 kj
6%
113 kcal
Grasa
9,26g
13%
Grasa Saturada
1,293g
6%
Grasa Monoinsaturada
6,578g
Grasa Poliinsaturada
1,046g
Carbohidratos
7,47g
3%
Azúcar
2,41g
3%
Fibra
1,8g
Proteína
1,48g
3%
Sal
1,95g
32%
Colesterol
0mg
Potasio
249mg
12%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
6%
de IDR*
(113 cal)
6% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (25%)
 
Grasa (70%)
 
Proteína (5%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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