Rendimientos: 6 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 5 mins
Tiempo de Cocción: 30 mins
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: Grace29 ![](https://m.ftscrt.com/static/member/_pepper_green_shared_tiny.jpg)
Roasted Vegetables
Mixed vegetables in the oven with a little olive oil. So simple and perfect for summer.
Ingredientes
Instrucciones
- Preheat oven to 350 °F (175 °C).
- In a bowl, lightly coat the mushrooms, squash, peppers, asparagus and onion in the olive oil and seasoning.
- Place the veggies on a non-stick tray and roast for around 25 minutes stirring regularly.
- Roast until veggies are tender and lightly browned.
732 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Revisiones
husband and I loved it instead of salt and pepper I used mrs. dash garlic and herb. Was wonderful
04 ago. 11 por el miembro: pamwalsh67
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i tried this recipie last night...it was sooooo good. thanks
16 ene. 09 por el miembro: STEPHMAHAN
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i used about 1/2 cup veg broth and no oil or seasoning
i didn't have the yellow onion so i added a beet instead
very good!
16 oct. 07 por el miembro: zabava
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I thought for Atkin's introduction it is best to stay away from veggies?
05 jul. 07 por el miembro: modernromantiks
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I tried this and it was fantastic!! I added a tad of cream corn and black beans, and put it in a glass baking dish, so it turned out more likea casserole. the whole family LOVED IT!
15 jun. 07 por el miembro: mommy
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These tasted great!! I was in need of something other than a salad. I added cherry tomatoes, which tasted great!
14 jun. 07 por el miembro: amandilane
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I add a tablespoon of balsalmic vinegar to the olive oil and throw veggies on the grill. My usual combo is thick cut zuccini, mushrooms, green beans, and whole peppers.
06 may. 07 por el miembro: SWoolway
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You can also add some cauliflower or broccoli, keeps getting better!
23 abr. 07 por el miembro: yllen
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5 stars!
12 abr. 07 por el miembro: Joyce2
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Delete salt & pepper and change the heavy olive oil to a spray of EVOO.
27 mar. 07 por el miembro: csoar
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Receta sencilla con sólo 4 ingredientes.
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Saludable y deliciosa.
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Sano, suave y sabroso.
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Una comida abundante y con buena cantidad de proteínas.
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Resumen Nutricional:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Hay 113 calorías en una porción de Roasted Vegetables.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Desglose de Calorías: 70% grasa, 25% carbh, 5% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
471 kj
6%
113 kcal
Grasa
9,26g
13%
Grasa Saturada
1,293g
6%
Grasa Monoinsaturada
6,578g
Grasa Poliinsaturada
1,046g
Carbohidratos
7,47g
3%
Azúcar
2,41g
3%
Fibra
1,8g
Proteína
1,48g
3%
Sal
1,95g
32%
Colesterol
0mg
Potasio
249mg
12%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (25%)
Grasa (70%)
Proteína (5%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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