Rendimientos: 9 porcion(es)
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: lawgrrrl
Vegetable Chili Pot
A quick and easy vegetarian chili.
Ingredientes
Instrucciones
- Heat cooking oil in large saucepan or Dutch oven on medium-high.
- Add onions, mushrooms and green pepper.
- Cook, uncovered, for about 5 minutes, stirring often, until onion is softened.
- Add remaining ingredients. Stir. Bring to a boil.
- Reduce heat to medium-low. Simmer, covered, for 10 minutes, stirring occasionally to blend flavors.
50 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
good stuff....i switched it up a bit cuz I don't like mushrooms. I added red peppers in their place, plus I added 2 other extra beans because I had them and I didn't have black beans. All around it was yummy. Thx.
10 abr. 09 por el miembro: ibyprprty
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Resumen Nutricional:
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Hay 457 calorías en una porción de Vegetable Chili Pot.
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Desglose de Calorías: 9% grasa, 69% carbh, 22% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1910 kj
23%
457 kcal
Grasa
4,79g
7%
Grasa Saturada
0,643g
3%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
0,611g
Grasa Poliinsaturada
1,305g
Carbohidratos
81,56g
31%
Azúcar
12,69g
14%
Fibra
18,4g
Proteína
25,87g
52%
Sal
1,28g
21%
Colesterol
0mg
Potasio
1972mg
99%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (69%)
Grasa (9%)
Proteína (22%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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