Rendimientos: 12 porcion(es)
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Ensaladas y Aderezos para Ensaladas
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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A delicious cold salad.
Ingredientes
Instrucciones
- Cut cooked shrimp into about three pieces each. Put them all in a large bowl.
- Add the juice of the lemons, oranges, and limes. Add the tomatoes, finely diced, and the onions, finely diced. Stir together. Marinate 4 hours.
- Add the cucumbers, finely diced, directly before serving.
- Note: adding cilantro adds a nice zing.
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Revisiones
I halved this recipe and it was delicious. I had 1/2 cup for lunch and it was only 1.0 point. I will make it again. The only change I made was to cut back on the lemon and lime ingredient (I used one only for 1/2 of the recipe instead of 2-- of each. I also added the cucumbers at the beginning so the marinate would get into it along with the shrimp, etc.
03 feb. 08 por el miembro: Lewmar
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Look at all those carbs!!! Wow.
04 oct. 07 por el miembro: Reina Estrella
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Resumen Nutricional:
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Hay 117 calorías en una porción de Shrimp Ceviche.
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Desglose de Calorías: 11% grasa, 33% carbh, 55% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
488 kj
6%
117 kcal
Grasa
1,5g
2%
Grasa Saturada
0,276g
1%
Grasa Monoinsaturada
0,218g
Grasa Poliinsaturada
0,564g
Carbohidratos
9,83g
4%
Azúcar
5,29g
6%
Fibra
1,7g
Proteína
16,38g
33%
Sal
0,29g
5%
Colesterol
115mg
Potasio
378mg
19%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (34%)
Grasa (11%)
Proteína (55%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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