Rendimientos: 12 porcion(es)
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: momof5a
Chicken, Rice & Vegetable Casserole
Chicken with rice and veggies baked in the oven.
Ingredientes
Instrucciones
- Boil the chicken in enough water to cover, about 20 minutes. When chicken is cooked remove from water and cube.
- Add enough water to make 5 1/2 cups stock. Add the seasoned rice (like Rice-a-Roni) flavor packets. Bring to boil.
- Chop vegetables. Fry in non-stick skillet with the margarine. Remove from pan.
- Fry rice in the same pan. When brown, mix the vegetables, chicken and rice together. Add to water.
- Put in a large oven proof casserole in the oven at 450 °F (220 °C). Cook for 30 minutes.
- Note: the water must boil and cook the rice.
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Resumen Nutricional:
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Hay 212 calorías en una porción de Chicken, Rice & Vegetable Casserole.
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Desglose de Calorías: 13% grasa, 45% carbh, 42% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
888 kj
11%
212 kcal
Grasa
3g
4%
Grasa Saturada
0,738g
4%
Grasa Monoinsaturada
0,978g
Grasa Poliinsaturada
0,821g
Carbohidratos
23,48g
9%
Azúcar
1,4g
2%
Fibra
0,8g
Proteína
21,6g
43%
Sal
1,39g
23%
Colesterol
49mg
Potasio
285mg
14%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (45%)
Grasa (13%)
Proteína (42%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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