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Rendimientos:
12 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
10 mins
Tiempo de Cocción:
20 mins
Comida tipo:
Panes y Productos Horneados
Pasa Bocas
Desayuno
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: Cupcakegirl

Raspberry Corn Muffins

Easy summer muffins with fresh raspberries.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Blend the eggs, vanilla, milk, sugar and applesauce in a medium bowl.
  2. Mix the flours and salt in a large bowl. Remove about 1 tablespoon of the flour mix and use it to flour the raspberries.
  3. Make a well in the flour and pour in the egg mixture.
  4. Mix until just moistened.
  5. Fill each muffin cup about 1/3 full and add raspberries to each. Fill another 1/3.
  6. Bake at 400 °F (200 °C) for about 17 - 18 minutes.
118 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
The cholesterol value is way off... For 12 muffins 4 large eggs will equal roughly 70 mg of cholesterol per muffin.
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29 jun. 12 por el miembro: franconeus
Trying to understand what went wrong... Tasted really good once they came out of the oven. Once they cooled they are hard as rocks.. They were in the oven for only 15 minutes. I will be making them again today..
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11 jul. 11 por el miembro: Chelise
Yum! These are really dense and hearty yet just a touch sweet from the raspberries. I used nonfat plain yogurt instead of applesauce. My only problem was that they totally stuck to the muffin liners. Next time I will skip the liners and butter the tin well instead. I might also try this with strawberries as well.
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30 jun. 10 por el miembro: kimcurtiss
i made these last night. i love how dense and filling they are and not too sweet!
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12 dic. 09 por el miembro: queenoftarts

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 134 calorías en una porción de Raspberry Corn Muffins.
Desglose de Calorías: 5% grasa, 81% carbh, 13% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
562 kj
7%
134 kcal
Grasa
0,82g
1%
Grasa Saturada
0,21g
1%
Grasa Monoinsaturada
0,163g
Grasa Poliinsaturada
0,286g
Carbohidratos
28,07g
11%
Azúcar
9,21g
10%
Fibra
2,8g
Proteína
4,54g
9%
Sal
0,52g
9%
Colesterol
1mg
Potasio
140mg
7%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
7%
de IDR*
(134 cal)
7% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (82%)
 
Grasa (5%)
 
Proteína (13%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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