Rendimientos: 8 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 30 mins
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Ensaladas y Aderezos para Ensaladas
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: paito
Green Beans Salad Provencal
A perfect light refreshing salad for any time that includes the best of typical French cuisine, tomatoes, olive oil, garlic and herbs.
Ingredientes
Instrucciones
- Wash beans. Trim the ends and remove the strings. Cut into 1 1/2 inch pieces.
- Place the green beans in a vegetable steamer and place over boiling water. Cover and steam the green beans for five minutes or until crisp-tender.
- Drain the beans and plunge them into cold water. Let them cool. Drain again.
- Combine the beans, tomatoes, onion and olives in a bowl, toss gently.
- In a separate bowl combine cheese, thyme, pepper, water, white wine vinegar and garlic. Stir well.
- Add oil, mixing until well blended. Pour over vegetables to coat. Serve at room temperature.
- Source: based on a recipe from Cooking Light Magazine.
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Resumen Nutricional:
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Hay 50 calorías en una porción de Green Beans Salad Provencal.
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Desglose de Calorías: 41% grasa, 47% carbh, 13% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
207 kj
2%
50 kcal
Grasa
2,45g
4%
Grasa Saturada
0,441g
2%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
0,354g
Grasa Poliinsaturada
0,118g
Carbohidratos
6,34g
2%
Azúcar
1,78g
2%
Fibra
2,6g
Proteína
1,72g
3%
Sal
0,14g
2%
Colesterol
0mg
Potasio
136mg
7%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (46%)
Grasa (41%)
Proteína (13%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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