Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 10 mins
Comida tipo:
Aperitivos
Platos para Acompañar
Panes y Productos Horneados
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: Aitch11 ![](https://m.ftscrt.com/static/member/50513b16-5765-4024-a2c0-1a75f00cf005_tiny.jpg)
Homemade Pitas
Easy to prepare high-fiber pita bread.
Ingredientes
Instrucciones
- Place yoghurt and flour into a mixing bowl, and whisk/stir until you have a dough.
- Sprinkle another pinch of flour on a chopping board/countertop, and roll and knead the dough.
- Roll the dough into a ball, then divide the ball into 4 evenly sized portions.
- Flatten the dough out.
- Heat a nonstick frying pan, a minimum of 18cm, on low-medium heat. Add a 1/4 teaspoon of olive oil.
- Once the oil is heated, place 1 or 2 of the flat doughs into the pan. Leave for 2 minutes, then flip over and cook for another 2 minutes, until lightly golden brown. Repeat with the remaining flat dough.
- Serve with your preferred dip.
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Resumen Nutricional:
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Hay 290 calorías en una porción de Homemade Pitas.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Desglose de Calorías: 24% grasa, 63% carbh, 14% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1213 kj
15%
290 kcal
Grasa
7,22g
10%
Grasa Saturada
4,006g
20%
Grasa Monoinsaturada
0,205g
Grasa Poliinsaturada
0,03g
Carbohidratos
43,54g
17%
Azúcar
3,44g
4%
Fibra
5,5g
Proteína
9,38g
19%
Sal
1,21g
20%
Colesterol
0mg
Potasio
0mg
0%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (62%)
Grasa (24%)
Proteína (14%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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