Rendimientos: 6 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 50 mins
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Desayuno
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: snjgushue ![](https://m.ftscrt.com/static/member/3bf647d4-3f9a-4a43-895c-d77e2868b011_tiny.jpg)
Zucchini and Egg Bake
A tasty baked zucchini and egg recipe that's a great side dish.
Ingredientes
Instrucciones
- Set oven to 350 °F (175 °C). Spray a 8 x 8" casserole dish with cooking spray.
- In a large saucepan sprayed with cooking spray, sauté zucchini, onion, garlic, and dry seasonings until tender, approximately 8-10 minutes. Take off heat and let cool.
- In a bowl, combine eggs, milk, and hot sauce - mix well.
- Add egg mixture to zucchini. Mix and pour into casserole dish. Bake for 35-40 minutes until eggs are puffy and set.
453 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Revisiones
I made this but with whole wheat pita pockets and brie cheese, such a nice breakfast treat , eat every other day
04 sep. 14 por el miembro: sandykessler
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wonderful dish. didn't have the buttermilk so I used common substitute of milk and lemon juice.
delicious.
06 sep. 11 por el miembro: wstewart1958
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Very very good! Great as dinner tonight and will be an easy breakfast tommorrow.
13 may. 08 por el miembro: FeeBeeBud
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Is there an alternative to the buttermilk?
17 sep. 07 por el miembro: Angel_Fire
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Loved it ! Hubby did too. warmed squares of it up next day with some cheese on it. YUMMY !
24 jul. 07 por el miembro: Rascal_fatts
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I am wondering how it would be with soy milk and egg whites...I will let you know! Looks great!
21 jul. 07 por el miembro: ThomasB
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Could be made even lower fat if only egg whites were used! Great recipe though!
17 jul. 07 por el miembro: Kallie
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Resumen Nutricional:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Hay 46 calorías en una porción de Zucchini and Egg Bake.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Desglose de Calorías: 7% grasa, 51% carbh, 42% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
192 kj
2%
46 kcal
Grasa
0,4g
1%
Grasa Saturada
0,151g
1%
Grasa Monoinsaturada
0,068g
Grasa Poliinsaturada
0,08g
Carbohidratos
6,15g
2%
Azúcar
3,23g
4%
Fibra
1,1g
Proteína
5,11g
10%
Sal
0,28g
5%
Colesterol
1mg
Potasio
291mg
15%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (51%)
Grasa (7%)
Proteína (42%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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