Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 45 mins
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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A sweet and fun dessert made with brown rice and sprinkled with cinnamon.
Ingredientes
Instrucciones
- In a medium sized mixing bowl, combine egg whites, egg, milk, sugar and vanilla. Beat until combined but not foamy.
- Add cooked rice and dates and mix well.
- Pour rice mixture into a 1 1/2 quart casserole dish. Place casserole dish in a baking pan then place in oven. Pour boiled water into baking pan around the casserole dish to a depth of about an inch.
- Bake, uncovered at 325° F (140° C) for 45 minutes or until a knife inserted halfway between the edge and the center comes out clean.
- Serve warm or chilled with a sprinkle of cinnamon or nutmeg.
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Postre suave, fácil y delicioso.
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Almuerzo sabroso con menos de 300 calorías.
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Resumen Nutricional:
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Hay 237 calorías en una porción de Baked Rice Pudding.
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Desglose de Calorías: 12% grasa, 71% carbh, 17% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
990 kj
12%
236 kcal
Grasa
3,08g
4%
Grasa Saturada
1,149g
6%
Grasa Monoinsaturada
1,058g
Grasa Poliinsaturada
0,527g
Carbohidratos
41,52g
16%
Azúcar
17,92g
20%
Fibra
1,2g
Proteína
9,82g
20%
Sal
0,25g
4%
Colesterol
58mg
Potasio
266mg
13%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (71%)
Grasa (12%)
Proteína (17%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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