Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 20 mins
Tiempo de Cocción: 20 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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A light, fragrant chicken tikka masala, served with rice.
Ingredientes
Instrucciones
- Cut the chicken breasts in bite size chunks
- Mix the tikka masala paste with enough of the yoghurt to cover the chicken fully.
- Rub the yoghurt marinade into the chicken pieces and cover with cling wrap. Leave to refrigerate for a minimum of 2 hours, but it is recommended to marinate overnight for maximum taste.
- Fry the onion in a non-stick deep base pan or pot, coated with olive oil spray and cook.
- Add the chicken pieces when the onion is translucent and fry for 5 minutes, turning regularly to prevent burning.
- Add the tomato puree. Simmer at a low heat for 15 minutes gently stirring every now and again to prevent burning.
- Serve with white rice and fresh coriander.
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Resumen Nutricional:
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Hay 332 calorías en una porción de Chicken Tikka Masala.
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Desglose de Calorías: 7% grasa, 54% carbh, 39% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1387 kj
17%
332 kcal
Grasa
2,39g
3%
Grasa Saturada
0,656g
3%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
0,476g
Grasa Poliinsaturada
0,72g
Carbohidratos
41,94g
16%
Azúcar
7g
8%
Fibra
2,4g
Proteína
30,31g
61%
Sal
0,48g
8%
Colesterol
50mg
Potasio
506mg
25%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (54%)
Grasa (7%)
Proteína (39%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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