Añadir a mi Libro de Cocina
Añadir a Diario de Alimentos
Rendimientos:
10 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
10 mins
Tiempo de Cocción:
1 hr
Comida tipo:
Sopas
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: Jenifa75

Homemade Onion Soup

This soup can be eaten as is or turned into French Onion soup if you are allowed the bread and cheese.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Slice the onions and place in a large pot with 2 cups of water. Let cook about 8 to 10 minutes or until soft.
  2. Add beef stock, garlic powder, salt and pepper. Bing to a boil. Reduce heat and simmer for 45 minutes.
  3. Bake 1/2 of a hamburger roll at 325 °F (160 °C) for about 20 minutes or until throughly toasted, this makes your "Crouton".
  4. Place 1 cup of soup into an oven proof bowl and place crouton on top and top with low or reduced fat provolone cheese.
  5. Broil at 270 °F (130 °C) until cheese is bubbly and brown.
  6. Note: the nutritional information for this recipe does not include the bread or cheese so if used make sure to add them.
440 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
Fantastic recipe! I added a little Worceshire and wow, even better!
user vote
11 nov. 12 por el miembro: Koolbeanz
I didn't like the taste. Added worceshire sauce and mushrooms, it tasted much better after.
user vote
05 oct. 12 por el miembro: d4da
delicious and super easy
user vote
13 ago. 12 por el miembro: zeemon567
Absolutely delicious! I made the French Onion Soup version (baked with cheese) and my husband loved it too.
user vote
06 ago. 10 por el miembro: SashaFierce
1pts
user vote
17 may. 10 por el miembro: Susie-Q
This soup was really good. I know it will become one of my favorite soups.
user vote
23 mar. 10 por el miembro: Cindy105
This is the best onion soup I've ever made! It was the only time I've ever made it! And Will be making it again!
user vote
21 feb. 10 por el miembro: gina0984
This is soooo good and easy. I toasted a piece of light bread. Cut it up and placed it in the bottom of the bowl, added my soup then topped it off with 1/8 cup of low moisture made with skim milk mozzarella shredded cheese.
user vote
20 feb. 10 por el miembro: lhoes
This is an awesome recipe. It is very tasty with super low calories!
user vote
14 feb. 10 por el miembro: fcrawford2
This is a great soup and instead of the bread I used some lowfat pepper jack in the last few minutes of baking and it was awesome! It became a creamy slightly spicy meal.
user vote
22 ene. 10 por el miembro: dlsowa
1 a 10 de 11 Siguiente

     
 

Revisar esta receta



Debes iniciar sesión para revisar esta receta. Has clic Aquí para iniciar sesión
 

Ver Más Recetas

Filtrar por Tipo de Comida

Sopas

Recetas más Recientes

por el miembro: virma77
Una comida completa, originaria de Rusia.
por el miembro: vgs1026
Un desayuno con solo 3 ingredientes.
por el miembro: Minerva31
Almuerzo sabroso con menos de 300 calorías.
por el miembro: LaRows
Receta de desayuno fácil, riquísima y baja en grasas.

Enviar una Receta

Resumen Nutricional:

Hay 39 calorías en una porción de Homemade Onion Soup.
Desglose de Calorías: 5% grasa, 82% carbh, 13% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
162 kj
2%
39 kcal
Grasa
0,22g
0%
Grasa Saturada
0,098g
0%
Grasa Monoinsaturada
0,076g
Grasa Poliinsaturada
0,049g
Carbohidratos
8,56g
3%
Azúcar
3,83g
4%
Fibra
1,1g
Proteína
1,41g
3%
Sal
2,90g
48%
Colesterol
0mg
Potasio
128mg
6%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
2%
de IDR*
(39 cal)
2% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (82%)
 
Grasa (5%)
 
Proteína (13%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

Consigue la aplicación
    
© 2024 FatSecret. Todos los derechos reservados.