Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 15 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: Carrot ![](https://m.ftscrt.com/static/member/a9b60c7a-a4f5-47f5-97ec-c303ec42c39f_tiny.jpg)
Chicken Stir-Fry
No fuss, tasty and easy stir-fry dish using any protein you like.
Ingredientes
Instrucciones
- Heat the chicken stock or broth in a non-stick wok over medium-high heat.
- Cut the chicken into strips or chunks and add to the wok (or any other protein choice - tofu, lamb, beef, shrimp). Cook until almost done.
- Agg the vegetables, cayenne pepper and ginger, cook until tender.
- Seperately, quickly scramble the egg and then it mix through the stir-fry thorougly.
- Serve hot.
1683 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Revisiones
sounds good, I think I will try this tomorrow but maybe change the carrot for celery as someone else suggested.
04 jul. 13 por el miembro: gottab
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I didn't find this recipe to be dry at all.....added extra ginger - cayenne gave it just the right kick...if you don't like it a little spicy - watch the cayenne. Will definitely make this again and again. I cook on Sunday for the entire weeks dinners.
13 ene. 13 por el miembro: Cristyv
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Great recipe. I removed the Chicken Broth because I didn't think it was that necessary and it tasted absolutely awesome. Great post-workout meal. Seems a little low on the calories side? I am no expert though.
15 oct. 12 por el miembro: 64ByteKiller
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3 pts
03 dic. 11 por el miembro: mama mel
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I found this to be easy to make, but seemed to lack flavor. It was just okay.
29 nov. 11 por el miembro: Lisa Dixon
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Sounds good and easy to make.
12 feb. 11 por el miembro: GettingFit2011
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It was a little dry and could have used more ginger and cayenne pepper but other than that it was good.
06 ago. 10 por el miembro: SashaFierce
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I liked it, but it was a little dry for my taste. I added brown rice to it, which gave it a nice texture contrast, though.
14 jun. 10 por el miembro: marissamayhem
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It's not good for Phase I of the Fat Smash diet. Fried for is off limits.
19 mar. 10 por el miembro: RSShyne
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Resumen Nutricional:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Hay 168 calorías en una porción de Chicken Stir-Fry.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Desglose de Calorías: 16% grasa, 11% carbh, 73% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
703 kj
8%
168 kcal
Grasa
2,94g
4%
Grasa Saturada
0,813g
4%
Grasa Trans
0,028g
Grasa Monoinsaturada
0,832g
Grasa Poliinsaturada
0,6g
Carbohidratos
4,51g
2%
Azúcar
1,83g
2%
Fibra
1,7g
Proteína
30,32g
61%
Sal
0,38g
6%
Colesterol
119mg
Potasio
569mg
28%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (11%)
Grasa (16%)
Proteína (73%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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