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Rendimientos:
4 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
10 mins
Tiempo de Cocción:
15 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: Carrot

Chicken Stir-Fry

No fuss, tasty and easy stir-fry dish using any protein you like.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Heat the chicken stock or broth in a non-stick wok over medium-high heat.
  2. Cut the chicken into strips or chunks and add to the wok (or any other protein choice - tofu, lamb, beef, shrimp). Cook until almost done.
  3. Agg the vegetables, cayenne pepper and ginger, cook until tender.
  4. Seperately, quickly scramble the egg and then it mix through the stir-fry thorougly.
  5. Serve hot.
1683 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
sounds good, I think I will try this tomorrow but maybe change the carrot for celery as someone else suggested.
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04 jul. 13 por el miembro: gottab
I didn't find this recipe to be dry at all.....added extra ginger - cayenne gave it just the right kick...if you don't like it a little spicy - watch the cayenne. Will definitely make this again and again. I cook on Sunday for the entire weeks dinners.
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13 ene. 13 por el miembro: Cristyv
Great recipe. I removed the Chicken Broth because I didn't think it was that necessary and it tasted absolutely awesome. Great post-workout meal. Seems a little low on the calories side? I am no expert though.
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15 oct. 12 por el miembro: 64ByteKiller
3 pts
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03 dic. 11 por el miembro: mama mel
I found this to be easy to make, but seemed to lack flavor. It was just okay.
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29 nov. 11 por el miembro: Lisa Dixon
Sounds good and easy to make.
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12 feb. 11 por el miembro: GettingFit2011
Sounds very tasty,
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08 oct. 10 por el miembro: MrsBluemoonButters
It was a little dry and could have used more ginger and cayenne pepper but other than that it was good.
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06 ago. 10 por el miembro: SashaFierce
I liked it, but it was a little dry for my taste. I added brown rice to it, which gave it a nice texture contrast, though.
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14 jun. 10 por el miembro: marissamayhem
It's not good for Phase I of the Fat Smash diet. Fried for is off limits.
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19 mar. 10 por el miembro: RSShyne
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Resumen Nutricional:

Hay 168 calorías en una porción de Chicken Stir-Fry.
Desglose de Calorías: 16% grasa, 11% carbh, 73% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
703 kj
8%
168 kcal
Grasa
2,94g
4%
Grasa Saturada
0,813g
4%
Grasa Trans
0,028g
Grasa Monoinsaturada
0,832g
Grasa Poliinsaturada
0,6g
Carbohidratos
4,51g
2%
Azúcar
1,83g
2%
Fibra
1,7g
Proteína
30,32g
61%
Sal
0,38g
6%
Colesterol
119mg
Potasio
569mg
28%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
8%
de IDR*
(168 cal)
8% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (11%)
 
Grasa (16%)
 
Proteína (73%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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