Rendimientos: 10 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 20 mins
Tiempo de Cocción: 20 mins
Comida tipo:
Sopas
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: khalson
Tuscan Bean and Collard Soup
An easy soup that's colorful, tasty and well balanced.
Ingredientes
Instrucciones
- Heat olive oil in a pan, add garlic and sweet onion and saute for 1-2 minutes.
- Add carrots and yellow pepper, cooking on medium-high heat until carrots are lightly tender. Add zucchini, squash and rosemary and cook for 2-3 minutes.
- Add collards and cover. Continue cooking/stirring until the greens become soft (approximately 7-10 minutes).
- Add vegetable stock, water, cannellini beans, salt and pepper. Bring to a boil and simmer for 5 minutes.
- Add 1 or 2 cups of cooked pasta just before serving, garnish with fresh basil.
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Resumen Nutricional:
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Hay 112 calorías en una porción de Tuscan Bean and Collard Soup.
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Desglose de Calorías: 18% grasa, 67% carbh, 15% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
469 kj
6%
112 kcal
Grasa
2,21g
3%
Grasa Saturada
0,309g
2%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
1,175g
Grasa Poliinsaturada
0,395g
Carbohidratos
18,95g
7%
Azúcar
1,68g
2%
Fibra
3g
Proteína
4,36g
9%
Sal
0,31g
5%
Colesterol
0mg
Potasio
252mg
13%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (67%)
Grasa (18%)
Proteína (15%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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