Rendimientos: 4 porcion(es)
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: Lucybell33
Lentil and Spinach Dhansak
Vegetarian curry that's as hot as you want it.
Ingredientes
Instrucciones
- Melt the spread in a saucepan, add the onion and ginger and cook for about 5 minutes, stirring occasionally, until soft.
- Add the curry paste and cook, stirring, for 1 minute. Gradually add the vegetable stock dissolved in water and bring to the boil.
- Stir in the lentils, carrots and sweet potato and simmer gently for about 15 minutes until tender.
- Meanwhile, cook the rice according to packet directions.
- Stir the spinach leaves into the cooked vegetables until they have just wilted and then add the lemon rind and juice.
- Serve the vegetables with the rice, garnished with lemon zest.
18 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
Really tasty and filling. Substitute the carrot for butternut squash, if preferred - this is a really nice alternative.
23 dic. 07 por el miembro: Lucybell33
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Resumen Nutricional:
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Hay 522 calorías en una porción de Lentil and Spinach Dhansak.
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Desglose de Calorías: 13% grasa, 74% carbh, 13% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
2185 kj
26%
522 kcal
Grasa
7,74g
11%
Grasa Saturada
2,284g
11%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
2,716g
Grasa Poliinsaturada
2,048g
Carbohidratos
98,3g
38%
Azúcar
7,99g
9%
Fibra
14g
Proteína
17,29g
35%
Sal
0,43g
7%
Colesterol
6mg
Potasio
1088mg
54%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (74%)
Grasa (13%)
Proteína (13%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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