Rendimientos: 4 porcion(es)
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: webms
Pumpkin Custards
Tastes just like pumpkin pie but without the guilt or fat.
Ingredientes
Instrucciones
- In a medium mixing bowl, beat egg whites till foamy.
- Stir in canned pumpkin, evaporated skim milk, sugar, cinnamon, ginger, allspice and salt.
- Place four 6 ounce custard cups or ramekins in a shallow baking pan. Pour pumpkin mixture into cups.
- Place the baking pan containing the cups on the oven rack. Pour boiling water around custard cups in baking pan to depth of 1".
- Bake in a 325° F (160° C) oven for 35 to 40 minutes or till a knife inserted near the center comes out clean.
- Remove custard cups from water. Serve warm or chilled. If desired, garnish with fat free dessert topping.
94 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
A great alternative to pumpkin pie, will be making this a ton this holiday season!
17 oct. 08 por el miembro: FeeBeeBud
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Resumen Nutricional:
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Hay 104 calorías en una porción de Pumpkin Custards.
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Desglose de Calorías: 3% grasa, 75% carbh, 23% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
436 kj
5%
104 kcal
Grasa
0,31g
0%
Grasa Saturada
0,151g
1%
Grasa Monoinsaturada
0,054g
Grasa Poliinsaturada
0,015g
Carbohidratos
20,25g
8%
Azúcar
17,04g
19%
Fibra
1,9g
Proteína
6,11g
12%
Sal
0,67g
11%
Colesterol
2mg
Potasio
315mg
16%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (74%)
Grasa (3%)
Proteína (23%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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