Rendimientos: 6 porcion(es)
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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Jambalaya made with whole grain brown rice that is easily enjoyed on Phase 2 and 3 of South Beach.
Ingredientes
Instrucciones
- Heat oil in large pot, brown onions and bell pepper until soft. Add garlic, and all spices (tabasco is optional) and cook for a few minutes.
- Slice sausage and chicken into bite size pieces and add to pot and cook until browned.
- Add can tomatoes and rice and stir until fully mixed.
- Add water and bring to a boil. Cover, reduce heat and let cook until all water is absorbed. About 40 minutes.
56 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
Yeah, that is what is great about this recipe. You can add whatever seasonings you like and how much depending on your spicy preference. I like to add some Essence by Emeril. Yummy!
01 nov. 07 por el miembro: graciepoo
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this was great...i added more tomatoes and a package of cajuns choice louisiana food jambalaya seasoning mix...very very good
01 nov. 07 por el miembro: veggies yuk
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Resumen Nutricional:
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Hay 522 calorías en una porción de Jambalaya.
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Desglose de Calorías: 34% grasa, 37% carbh, 29% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
2185 kj
26%
522 kcal
Grasa
19,82g
28%
Grasa Saturada
5,796g
29%
Grasa Trans
0,02g
Grasa Monoinsaturada
9,349g
Grasa Poliinsaturada
3,012g
Carbohidratos
47,67g
18%
Azúcar
2,16g
2%
Fibra
3,9g
Proteína
37,71g
75%
Sal
3,17g
53%
Colesterol
95mg
Potasio
761mg
38%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (37%)
Grasa (34%)
Proteína (29%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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