Rendimientos: 8 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 20 mins
Tiempo de Cocción: 40 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
|
por el miembro: Bodicea ![](https://m.ftscrt.com/static/member/daca5217-a732-40b8-8973-36afe19fcb70_tiny.jpg)
Saucy & Savory Stuffed Peppers
When you're in the mood for Italian flavors but want something more than a plate of pasta, look to these easy stuffed peppers instead.
Ingredientes
Instrucciones
- Heat the oven to 400 °F (200 °C).
- Heat the oil in a 10" skillet over medium-high heat. Add the sausage and cook until well browned, stirring often to separate meat. Pour off any fat.
- Stir the onion and oregano in the skillet and cook until the onion is tender. Stir in the cheese.
- Arrange the pepper halves, cut-side up, in a 3-quart shallow baking dish. Spoon the sausage mixture into the pepper halves.
- Pour the sauce over the filled pepper halves. Cover the baking dish.
- Bake for 40 minutes or until the peppers are tender.
- Note: based on a recipe from Campbell's Kitchens.
150 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Revisiones
I cut the recipe in half and added 1C brown rice (Thanks for the suggestion taxmanmk)and 2 cloves garlic. I will be making these again!
24 oct. 10 por el miembro: forsoothgold
|
These were good, but I'd like more meat and cheese, but of course, that would just add more fat to the serving. The next time, if I made this for dinner, I'd add rice for more bulk.
13 sep. 10 por el miembro: taxmanmk
|
I made this for dinner tonight - it was really good. We each had two servings. Since I substituted turkey sausage for the "regular" pork sausage it certainly helped the overall fat count. It made a wonderful main dish and I will definately make it again.
12 sep. 10 por el miembro: Bodicea
|
|
|
|
|
Revisar esta receta
Debes iniciar sesión para revisar esta receta. Has clic Aquí para iniciar sesión
|
|
|
Ver Más Recetas
|
Filtrar por Tipo de Comida
Platos Principales
Recetas más Recientes
Un plato rico en proteínas para el almuerzo o la cena.
|
Una comida abundante y con buena cantidad de proteínas.
|
Delicioso, saludable y sin azúcar refinado añadido.
|
Receta rica, saludable y baja en carbohidratos.
|
|
Enviar una Receta
Resumen Nutricional:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Hay 194 calorías en una porción de Saucy & Savory Stuffed Peppers.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Desglose de Calorías: 51% grasa, 22% carbh, 28% prot. |
|
Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
812 kj
10%
194 kcal
Grasa
11,2g
16%
Grasa Saturada
3,205g
16%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
0,817g
Grasa Poliinsaturada
0,138g
Carbohidratos
10,89g
4%
Azúcar
6,94g
8%
Fibra
2,7g
Proteína
13,78g
28%
Sal
1,76g
29%
Colesterol
38mg
Potasio
324mg
16%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (21%)
Grasa (51%)
Proteína (28%)
|
|
*Basado en un IDR de 2000 calorías
|