Diario de robscastle, 02 jun. 17

Pork chops and brussels sprouts both cooked in rendered bacon fat. Delicious dinner!

Ver Calendario de Dieta, 02 junio 2017:
1679 kcal Grasa: 127,78g | Prot: 109,83g | Carbh: 24,24g.   Desayuno: Heavy Whipping Cream, Coffee, MCT Oil, Heavy Whipping Cream, Coffee. Almuerzo: Premier Nutrition High Protein Shake - Vanilla. Cena: Pork Chop, Bacon Fat (Cooked), Cooked Brussels Sprouts (Fat Added in Cooking). Pasa Bocas / Otros: Cracker Barrel Extra Sharp Cheddar Cheese, Great Value Roasted Salted Almonds. más...

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Comentarios 
Perfect dinner. Way to go! 
02 jun. 17 por el miembro: Gerdgal
Brussel sprouts ... When cooked correctly, little balls of Paradise. When incorrectly cooked, tiny grenades of stink. Those look terrific. 
03 jun. 17 por el miembro: EFudd
I lost my invitation to eat at your house. Could you re-invite me? :) 
03 jun. 17 por el miembro: 4th
yes dont let the sprouts get lost in your fridge. toxic gas smell will take over. yes, it happened to me.  
03 jun. 17 por el miembro: matter24019
this looks great! How do you prepare your brussel sprouts? 
03 jun. 17 por el miembro: eliz123
except for the rendered bacon fat looks and sounds wonderful 
03 jun. 17 por el miembro: Nancilaw
Yum and right on target!!  
03 jun. 17 por el miembro: getoffofme
fresh brussels don't have that smell.  
03 jun. 17 por el miembro: getoffofme
Now that's my kind of meal! 
04 jun. 17 por el miembro: diehard3
I am also in ketogenic diet. It's the best way of eating I have ever found. I am down 40 pounds since mid January.  
04 jun. 17 por el miembro: GrandmaGail64
My kind of meal too...I love fried brussel sprouts. 
04 jun. 17 por el miembro: Charades Ashanti
That looks REALLY good!!!!! 
06 jun. 17 por el miembro: Yourpissingmeoff
Love the simplicity. 
06 jun. 17 por el miembro: Ron_

     
 

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