Rendimientos: 25 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 50 mins
Comida tipo:
Panes y Productos Horneados
Pasa Bocas
Desayuno
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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A healthy version of a seasonal favorite.
Ingredientes
Instrucciones
- Pre-heat oven to 350 °F (175 °C).
- In large bowl combine flour, salt, sugar, spice and baking soda. Set aside.
- In another bowl combine, applesauce, pumpkin, egg substitute and water.
- Combine pumpkin mixture with dry ingredients.
- Bake in loaf pan for appropriately 50-60 minutes.
- If using plain whole wheat flour instead of whole wheat pastry flour, use a little less.
- Note: recipe will make 2 loaves, for better portion control use muffin tins instead of loaves.
214 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
I made this recipe as muffins; it took only 25 minutes to bake, and I used cool muffin papers that stand on their own on a cookie sheet. We love them. I had one for breakfast with a nonfat latte and totally rocked Zumba; good carbs, great taste.
05 oct. 12 por el miembro: crabby Kat
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2pts
15 may. 10 por el miembro: Susie-Q
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Resumen Nutricional:
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Hay 119 calorías en una porción de Pumpkin Bread.
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Desglose de Calorías: 5% grasa, 84% carbh, 11% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
496 kj
6%
119 kcal
Grasa
0,69g
1%
Grasa Saturada
0,157g
1%
Grasa Monoinsaturada
0,133g
Grasa Poliinsaturada
0,279g
Carbohidratos
26,2g
10%
Azúcar
14,47g
16%
Fibra
2,5g
Proteína
3,42g
7%
Sal
0,55g
9%
Colesterol
0mg
Potasio
186mg
9%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (84%)
Grasa (5%)
Proteína (11%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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