Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 25 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: cbella
Spicy Beef with Shrimp & Bok Choy
A speedy stir-fry with a rich flavor that is balanced with the clean, sweet crunch of bok choy.
Ingredientes
Instrucciones
- Whisk rice wine, dark soy sauce and cornstarch in a small bowl until the cornstarch is dissolved
- Heat 2 teaspoons oil in a large non-stick skillet or wok over medium-high heat.
- Add beef, garlic and crushed red pepper to taste; cook, stirring, until the beef begins to brown, 1 to 2 minutes.
- Add shrimp and continue to cook, stirring, until the shrimp is opaque and pink, 1 to 2 minutes. Transfer the beef, shrimp and any juices to a plate.
- Heat the remaining 2 teaspoons oil over medium-high heat in the same pan.
- Add bok choy and cook, stirring, until it begins to wilt, 2 to 4 minutes.
- Stir in the cornstarch mixture. Return the beef-shrimp mixture to the pan and cook, stirring, until heated through and the sauce has thickened slightly, about 1 minute.
128 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
I used brocolli instead of bok choy. only used half of the oil. Delicious
08 nov. 13 por el miembro: MrsHotrod
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Fun to make even better to eat .
23 ene. 12 por el miembro: Lolo34
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Great for something different, and it tasted much better after sitting for a few minutes. I did have to use regular soy sauce and regular sesame oil. I added a little extra red pepper flake to make up for not having the hot chili oil. Also, I used white grape juice instead of rice wine. Those ingredient changes may have made a big difference, but it was certainly good enough that I'll make it again sometime!
22 ene. 12 por el miembro: Dana614
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looks super easy...would use lite soy sauce instead of regular to lower the sodium. Is it very spicy?
07 feb. 11 por el miembro: neome
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list of ingredients says 4 tablespoons of oil, directions say teaspoons. Are nutrition facts based on tsps or tbsps?
11 ago. 10 por el miembro: whipwoman
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Resumen Nutricional:
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Hay 263 calorías en una porción de Spicy Beef with Shrimp & Bok Choy.
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Desglose de Calorías: 36% grasa, 21% carbh, 44% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1099 kj
13%
263 kcal
Grasa
8,94g
13%
Grasa Saturada
2,43g
12%
Grasa Trans
0,118g
Grasa Monoinsaturada
1,662g
Grasa Poliinsaturada
0,464g
Carbohidratos
11,82g
5%
Azúcar
4,35g
5%
Fibra
1,2g
Proteína
24,7g
49%
Sal
2,67g
44%
Colesterol
78mg
Potasio
656mg
33%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (20%)
Grasa (36%)
Proteína (44%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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