Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 15 mins
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Ensaladas y Aderezos para Ensaladas
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: cbella
Zucchini Carpaccio
A light summer salad with layers of zucchini and avocado topped with lemon juice for a healthy side-dish.
Ingredientes
Instrucciones
- From 1 lemon, finely grate 1/2 teaspoon peel and squeeze 2 tablespoons juice into a small bowl.
- With wire whisk, stir in extra virgin olive oil, salt and freshly ground black pepper.
- With sharp knife or adjustable blade slicer, cut zucchini into paper-thin slices.
- On a large serving plate, arrange zucchini in overlapping layers with avocado slices.
- Drizzle lemon dressing all over vegetables and top with almonds (or pine nuts).
112 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
This is delicious, even as a leftover. A little higher in carbs than I need, but easy to make. I added green olives, garlic salt, and cherry tomatoes.
17 jun. 18 por el miembro: Texasgranny6
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Tastes great and looks amazing
03 dic. 10 por el miembro: Petite-Pixie
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Resumen Nutricional:
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Hay 213 calorías en una porción de Zucchini Carpaccio.
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Desglose de Calorías: 68% grasa, 24% carbh, 9% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
892 kj
11%
213 kcal
Grasa
17,69g
25%
Grasa Saturada
2,376g
12%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
11,806g
Grasa Poliinsaturada
2,788g
Carbohidratos
14,08g
5%
Azúcar
4,81g
5%
Fibra
6,6g
Proteína
5,02g
10%
Sal
0,24g
4%
Colesterol
0mg
Potasio
895mg
45%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (23%)
Grasa (68%)
Proteína (9%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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