Rendimientos: 8 porcion(es)
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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Cream cheese and sausage stuffed hot peppers.
Ingredientes
Instrucciones
- Split peppers down the middle and remove the seeds, do not cut through both sides. You may consider steaming peppers for 10 minutes.
- Cook over medium heat both sausages with onions until brown.
- Mix cream cheese and 3/4 of the cheddar cheese into sausage mixture.
- Place peppers in baking pan. Stuff peppers with the sausage mixture.
- Pour tomato sauce over peppers.
- Bake at 325 °F (160 °C) for 30 minutes.
- Sprinkle rest of cheese on peppers and then bake for additional 10 minutes.
- Serve with sour cream if desired.
49 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
If you ensure that you are using a no sugar added tomato sauce, and cut down on the sausages. One serving of sausage a day would be ideal. Use low fat or 2 percent cheese and it would fit into the SBD phase 1.
30 abr. 09 por el miembro: ItsnotaSECRET
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Low carb, could make lower points using less sausage and fat free cream cheese
19 feb. 09 por el miembro: NancyJohnson
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Resumen Nutricional:
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Hay 736 calorías en una porción de Mexican Stuffed Peppers.
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Desglose de Calorías: 75% grasa, 5% carbh, 20% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
3078 kj
37%
736 kcal
Grasa
61,1g
87%
Grasa Saturada
28,385g
142%
Grasa Trans
0,12g
Grasa Monoinsaturada
23,989g
Grasa Poliinsaturada
5,024g
Carbohidratos
9,54g
4%
Azúcar
3,41g
4%
Fibra
3g
Proteína
36,59g
73%
Sal
3,55g
59%
Colesterol
166mg
Potasio
743mg
37%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (5%)
Grasa (75%)
Proteína (20%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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