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Rendimientos:
4 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
5 mins
Tiempo de Cocción:
30 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Desayuno
Almuerzo
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: cbella

Artichoke-Scrambled Eggs Benedict

Roasted artichoke bottoms stand in for English muffins in this quick yet elegant low carb dish.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Pre-heat oven to 425° F (210° C).
  2. Toss artichoke bottoms with 2 teaspoons oil and 2 teaspoons oregano. Place them top-side down on half of a large baking sheet. Spread pancetta in an even layer on the other half. Roast until the artichokes are just beginning to brown and the pancetta is crispy, 12 to 14 minutes.
  3. Meanwhile, whisk mayonnaise, yogurt, lemon juice and water in a small bowl until smooth. Beat eggs and egg whites in a large bowl.
  4. Heat the remaining 2 teaspoons oil in a large non-stick skillet over medium-high heat. Add the eggs and cook, folding and stirring frequently with a heatproof rubber spatula until almost set, about 2 minutes. Remove from the heat and fold in cream cheese, the remaining 1 teaspoon oregano and salt.
  5. To serve, divide the artichoke bottoms among 4 plates. Top each artichoke with equal portions scrambled egg, crispy pancetta and creamy lemon sauce. Garnish with oregano sprigs, if desired.
  6. Note: a shopping tip, artichoke bottoms can be purchased in 14 oz cans found near other canned vegetables. If unavailable, substitute two 14 oz cans rinsed and halved artichoke hearts.
276 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
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26 mar. 19 por el miembro: bonspeed
Wonderful dish - thanks for submitting. Made it for breakfast on my wife's birthday, and she loved it. It will definitely be a repeat meal for us.
user vote
21 sep. 13 por el miembro: jwill77nc2

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 308 calorías en una porción de Artichoke-Scrambled Eggs Benedict.
Desglose de Calorías: 57% grasa, 17% carbh, 26% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
1288 kj
15%
308 kcal
Grasa
18,98g
27%
Grasa Saturada
5,224g
26%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
6,149g
Grasa Poliinsaturada
2,036g
Carbohidratos
13,04g
5%
Azúcar
3,92g
4%
Fibra
5,3g
Proteína
19,76g
40%
Sal
2,69g
45%
Colesterol
338mg
Potasio
187mg
9%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
15%
de IDR*
(308 cal)
15% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (17%)
 
Grasa (57%)
 
Proteína (26%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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