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Rendimientos:
20 porcion(es)
Comida tipo:
Postres
Pasa Bocas
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: Idahofreebird

Mock Peanut Butter Fudge

Low-carb peanut butter fudge.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Melt the butter and peanut butter together in the microwave on high for 1-2 minutes; whisk well.
  2. Whisk in the cream cheese until well blended and smooth.
  3. Whisk in the Splenda then the soy protein powder and blend well.
  4. Line a 7 x 5" baking dish with wax paper or non-stick foil.
  5. Spread the fudge mixture in the pan and chill or freeze until set.
  6. Cut into 20 squares. Store in the refrigerator or freeze.
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Revisiones 
Skip the soy and add a square of old fashioned Bakers Chocolate to 1st 2 ingredients in microwave. Not a fan of Splenda, use 2-3Tbsp Xylitol after microwave step.
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14 oct. 14 por el miembro: MADeal1
This is a great snack quencher for me at my worst time between lunch and supper. I like it better than a WW cookie!!
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15 jul. 13 por el miembro: Sheryyl
I made it with PB2 powder, vanilla whey isolate (protein), and stevia in the raw. Tastes like a diet food, but it works for an emergency craving!
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22 may. 13 por el miembro: nikkchikk
This was OK. It was a bit dry, but you only needed a tiny piece to satisfy your cravings for sweets. It was really a nice alternative.
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27 mar. 12 por el miembro: TAZPEZMOM
not ok for phase 1 (induction)on Atkins! not sure good for even phase 2?
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19 feb. 12 por el miembro: SSgt Santovis Wife
My husband actually liked this and he is really fussy. He only likes his mothers real PB fudge recipe that I normally make, but he is a diabetic and I am dieting so I tried this one out and not half bad.....will make again.
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09 feb. 11 por el miembro: nanahd
OMG, is this good!
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22 ago. 10 por el miembro: Mamabearlj
Excellent!!! I even cut down on the caloires by using fat free cream cheese and low fat peanut butter. It's still wonderful!
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03 ago. 10 por el miembro: slstev
just didn't care for it. more peanut butter maybe.
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20 oct. 08 por el miembro: nizateco
Great alternative to fudge!
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26 sep. 08 por el miembro: teeoh

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 60 calorías en una porción de Mock Peanut Butter Fudge.
Desglose de Calorías: 71% grasa, 10% carbh, 19% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
250 kj
3%
60 kcal
Grasa
5,03g
7%
Grasa Saturada
1,774g
9%
Grasa Monoinsaturada
2,036g
Grasa Poliinsaturada
0,964g
Carbohidratos
1,57g
1%
Azúcar
0,68g
1%
Fibra
0,5g
Proteína
3,02g
6%
Sal
0,03g
0%
Colesterol
5mg
Potasio
69mg
3%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
3%
de IDR*
(60 cal)
3% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (10%)
 
Grasa (71%)
 
Proteína (19%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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