Añadir a mi Libro de Cocina
Añadir a Diario de Alimentos
Rendimientos:
12 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
15 mins
Tiempo de Cocción:
45 mins
Comida tipo:
Pasa Bocas
Desayuno
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: smallboned

Homemade Banana & Oats Granola Bar

Granola bar with almonds and raisins sweetened just with banana.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Whisk egg whites, combine with overripe mashed banana and cinnamon.
  2. Fold in oats, raisins and almonds.
  3. Pour into a 9" square baking dish. You can line with parchment paper for easy clean up by cutting 2 pieces of parchment paper longer and slightly narrower than your dish and putting one sheet vertically, then placing the other sheet horizontally on top so that all 4 sides are covered.
  4. Level the mixture by pressing on it with a spoon. Bake at 350 °F (175 °C) for 40 minutes. Let cool at least 15 minutes before slicing.
  5. You can use any combination of dried fruit and nuts. I sometimes add organic chocolate pieces (sweetened with cane juice only) and dried strawberries to make a strawberry banana chocolate granola bar.
  6. Note: I also use this in place of bread as I have a gluten allergy. It tastes great warm or cold with peanut butter and honey on top!
440 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
Really easy to make and delicious. Parchment paper worked OK for me, and it does shrink away from a non-stick pan. The tip in the recipe to wait 15 minutes before slicing also applies to removing from the paper.
user vote
14 ene. 13 por el miembro: plasticgreen
You can substitute apple sauce or stewed pears if you don't have any old bananas.
user vote
09 sep. 12 por el miembro: TQ8
2 WW points under the new Points Plus System.
user vote
16 may. 11 por el miembro: KristenMichelle
Mmmm. A great naturally sweet snack. Eat them warm; so yum.
user vote
16 ene. 11 por el miembro: TashR
My husband really liked it. Very easy to make and turned out just as I expected. Def use the parchment - it is the only way to go.
user vote
10 ene. 10 por el miembro: LDates
Turned out soft, having the consistancy and taste of Mana bread (which I love). I would suggest to heavily grease the pan -unless you are looking for the added fibre of parchment paper, which was impossible to peel off.
user vote
11 nov. 09 por el miembro: wamhas
This was okay. I used craisins instead of raisins. I would definitely suggest using the parchment paper! I did not because I only had a round pan, and it was cemented fast to the pan. My husband liked it though.
user vote
17 ene. 09 por el miembro: skitz600
Haven't tried it, but I can tell this will be a regular, especially at 1 point.
user vote
05 sep. 08 por el miembro: SharonEsq

     
 

Revisar esta receta



Debes iniciar sesión para revisar esta receta. Has clic Aquí para iniciar sesión
 

Ver Más Recetas

Filtrar por Tipo de Comida

Pasa Bocas Desayuno

Recetas más Recientes

por el miembro: YuliaKdkt
Un plato rico en proteínas para el almuerzo o la cena.
por el miembro: Mariahm_
Saludable y deliciosa.
por el miembro: Alfonss1981
Postre suave, fácil y delicioso.
por el miembro: Rina21
Sabroso plato para el almuerzo o la cena con solo 3 ingredientes.

Enviar una Receta

Resumen Nutricional:

Hay 88 calorías en una porción de Homemade Banana & Oats Granola Bar.
Desglose de Calorías: 19% grasa, 66% carbh, 15% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
370 kj
4%
88 kcal
Grasa
1,95g
3%
Grasa Saturada
0,252g
1%
Grasa Monoinsaturada
0,907g
Grasa Poliinsaturada
0,577g
Carbohidratos
15,28g
6%
Azúcar
3,97g
4%
Fibra
2,2g
Proteína
3,48g
7%
Sal
0,02g
0%
Colesterol
0mg
Potasio
158mg
8%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
4%
de IDR*
(88 cal)
4% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (66%)
 
Grasa (19%)
 
Proteína (15%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

Consigue la aplicación
    
© 2024 FatSecret. Todos los derechos reservados.