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Rendimientos:
4 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
5 mins
Tiempo de Cocción:
15 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: skeffs

Rosemary and Garlic Chicken Saute

A full of flavor savory chicken sauté.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Heat oil in frying pan medium heat. Sauté the chicken breasts in oil for 4 minutes, then turn over and add onion.
  2. Cover and cook 3 minutes longer, stirring occasionally.
  3. Add garlic, rosemary and chicken stock (fat free if available).
  4. Cover and cook until onion starts to brown and then about 5 minutes longer, stirring occasionally.
  5. Season with salt and pepper if required.
540 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
Pretty good - my daughter and I liked it with rice.
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11 feb. 14 por el miembro: jpleimling
A real good recipe. The family just loved it!
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27 ago. 13 por el miembro: BilliVic
I really liked this. I accidentally used double the rosemary but it turned out really well. I will try this again.
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17 jun. 12 por el miembro: New MrsRando
very very good. had it with cauliflower =D
user vote
29 feb. 12 por el miembro: fifiandra
Great recipe and so quick and easy. Added a little crumbled feta and served with whole grain rotini. Family loved it. Will be making it again.
user vote
25 ene. 12 por el miembro: FourRazors
I used veggie chicken and vegetable broth, but it turned out really good, thanks!
user vote
16 sep. 10 por el miembro: sur365
it was a great simple, way to cook up some chicken served with brown rice and veggies :)
user vote
11 mar. 10 por el miembro: MisKay8

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 339 calorías en una porción de Rosemary and Garlic Chicken Saute.
Desglose de Calorías: 27% grasa, 6% carbh, 67% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
1419 kj
17%
339 kcal
Grasa
9,78g
14%
Grasa Saturada
1,743g
9%
Grasa Trans
0,06g
Grasa Monoinsaturada
5,662g
Grasa Poliinsaturada
1,414g
Carbohidratos
4,56g
2%
Azúcar
1,62g
2%
Fibra
0,6g
Proteína
55,06g
110%
Sal
0,73g
12%
Colesterol
137mg
Potasio
668mg
33%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
17%
de IDR*
(339 cal)
17% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (6%)
 
Grasa (27%)
 
Proteína (67%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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