Turkey Sausage and Broccoli Pasta
Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 5 mins
Tiempo de Cocción: 20 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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A terrific way to get a serving of meat, carbs and vegetables all in one meal.
Ingredientes
Instrucciones
- Steam broccoli or get a medium pot and add a cup of water per serving of broccoli and with a lid, boil until the florets are not so firm. Drain broccoli.
- Use a medium-large pot and add a cup of water per serving for the noodles or pasta and put on the stove until boiling, stirring occasionally. Drain noodles.
- Cut up the turkey sausage into 1/4" coins or dice to preferred size and put in large frying pan with non-stick spray and cook until browned. Place cooked sausage in a large bowl for mixing.
- Put all cooked items in the large mixing bowl. Add shredded and a desired amount of garlic salt and pepper. Mix everything together with large mixing spoon.
- Note: as an option, add some butter so the noodles stick together less.
69 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
no pasta on the Ancient European diet
26 may. 10 por el miembro: Runesinger
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Resumen Nutricional:
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Hay 381 calorías en una porción de Turkey Sausage and Broccoli Pasta.
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Desglose de Calorías: 21% grasa, 56% carbh, 22% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1595 kj
19%
381 kcal
Grasa
10g
14%
Grasa Saturada
3,125g
16%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
0g
Grasa Poliinsaturada
1,875g
Carbohidratos
60g
23%
Azúcar
2,5g
3%
Fibra
10g
Proteína
23,75g
48%
Sal
2,68g
45%
Colesterol
50mg
Potasio
0mg
0%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (57%)
Grasa (21%)
Proteína (22%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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