Rendimientos: 2 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 5 mins
Tiempo de Cocción: 25 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: Lucybell33
Red Bean and Pepper Chili
A hearty chili that you can top with a spoonful of natural yogurt.
Ingredientes
Instrucciones
- Spray a non-stick saucepan lightly with oil and when hot, tip in the onion, garlic and pepper.
- Cover and cook over medium heat for about 5 minutes, stirring occasionally, until softened and just beginning to turn golden brown.
- Stir in the beans, sweetcorn (no need to drain it), tomatoes, stock, chili sauce, tomato puree and sugar.
- Bring just to the boil, cover and simmer gently for about 5 minutes, stirring occasionally.
- Serve with bread or rice.
53 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
Delicious! Especially if you add a little bit of low fat cheese and low fat/fat free sour cream! Doesn't even need the added bread/rice because it's perfectly satisfying, and so easy to make!
02 mar. 10 por el miembro: CupcakeQueen
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Resumen Nutricional:
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Hay 261 calorías en una porción de Red Bean and Pepper Chili.
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Desglose de Calorías: 6% grasa, 78% carbh, 16% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1090 kj
13%
260 kcal
Grasa
2,02g
3%
Grasa Saturada
0,324g
2%
Grasa Monoinsaturada
0,546g
Grasa Poliinsaturada
0,887g
Carbohidratos
54,94g
21%
Azúcar
14,31g
16%
Fibra
13,3g
Proteína
11,3g
23%
Sal
3,18g
53%
Colesterol
0mg
Potasio
998mg
50%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (78%)
Grasa (6%)
Proteína (16%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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