Rendimientos: 6 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 20 mins
Tiempo de Cocción: 40 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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A thick, hearty, and loaded Vegan Chili.
Ingredientes
Instrucciones
- In a large pot over medium heat, warm the olive oil. Add the onions, carrots, celery, red pepper and a dash of salt.
Stir occasionally until the vegetables are tender and the onion translucent (about 7 - 10 minutes).
- Add the garlic, cumin, paprika and oregano. Stir constantly for about a minute until fragrant.
- Add chopped tomatoes and their juice, the drained and washed black beans and the vegetable broth. Stir through and wait for the chilli to simmer (you can add a bay leaf here if you want).
- Once the chilli reaches a gentle simmer, let it cook for about 30 minutes, stirring occasionally. The chilli is ready when there is little to no liquid left.
- Serve and enjoy.
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Resumen Nutricional:
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Hay 167 calorías en una porción de Homemade Vegan Chili.
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Desglose de Calorías: 33% grasa, 49% carbh, 19% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
698 kj
8%
167 kcal
Grasa
6,33g
9%
Grasa Saturada
1,235g
6%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
3,472g
Grasa Poliinsaturada
0,842g
Carbohidratos
21,14g
8%
Azúcar
6,79g
8%
Fibra
7,8g
Proteína
8,2g
16%
Sal
3,42g
57%
Colesterol
0mg
Potasio
241mg
12%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (48%)
Grasa (33%)
Proteína (19%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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