Rendimientos: 2 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 10 mins
Comida tipo:
Postres
Desayuno
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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Delicious gluten-free and dairy-free protein pancakes!
Ingredientes
Instrucciones
- Separate egg yolks and egg whites.
- Beat the egg whites for 2 minutes, until a foam is formed.
- Beat the banana together with the protein powder, egg yolks, salt, baking powder until smooth (it’s best to use a very ripe banana and mash it with a fork first).
- Gradually add the egg white foam to the mixture, add 1/3 first, and add the rest of the mixture once it's smoothly combined.
- Fry for 60-90 seconds on each side.
- Serve with banana or anything your heart desires!
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Resumen Nutricional:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Hay 241 calorías en una porción de Protein Pancakes.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Desglose de Calorías: 40% grasa, 29% carbh, 31% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1008 kj
12%
241 kcal
Grasa
11,09g
16%
Grasa Saturada
3,171g
16%
Grasa Monoinsaturada
0,574g
Grasa Poliinsaturada
2,708g
Carbohidratos
18,16g
7%
Azúcar
8,94g
10%
Fibra
3g
Proteína
19,72g
39%
Sal
0,90g
15%
Colesterol
0mg
Potasio
211mg
11%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (29%)
Grasa (40%)
Proteína (31%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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