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Rendimientos:
6 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
10 mins
Tiempo de Cocción:
25 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: dixiechic322

Spanish Chicken Skillet

Red pepper flakes and paprika give this gorgeous chicken dish a little kick.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Mix flour, salt and all of the spices except the red pepper in small bowl.
  2. Sprinkle chicken with 2 tablespoons of the seasoned flour.
  3. Cook chicken in hot oil in large skillet on medium-high heat 3 minutes per side or until browned. Remove from skillet.
  4. Add bell pepper and onion; cook and stir 5 minutes or until tender.
  5. Stir in tomatoes, broth and remaining seasoned flour. Bring to boil, stirring frequently.
  6. Stir in red pepper to taste if desired. Return chicken to skillet.
  7. Reduce heat to low; cover and simmer 10 minutes or until chicken is cooked through.
  8. Serve with rice or pasta.
583 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
This is delicious! Even better if you shred the chicken. We checked the calorie count as it seemed low and came up with closer to 300. Will definitelyy make again!
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01 jul. 14 por el miembro: mouka1
Great dish. I cooked this in my non-stick electric skillet and omitted the olice oil. I also substitutes Rotel for the plain tomatoes since we like things spicey. Served over cilantro-lime brown rice. Yum!
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29 ene. 13 por el miembro: arkinbcs
This was fantastic. Used a can of Rotel with Chiles in place of the diced tomatoes. Gave it a little extra kick.
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29 ene. 13 por el miembro: nmill005
AMAZING!!!!! Made it without flour and it was completely delicious my husband and I loved it!!!
user vote
11 ene. 13 por el miembro: lolabarros
it seems ok but we can do without flour
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06 mar. 12 por el miembro: oshoosho
3 pts
user vote
03 dic. 11 por el miembro: mama mel
So flavorful and definitely has a kick!! I served mine in a bowl over a baked potato and added a just pinch of shredded mozzarella cheese, for the heck of it.
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11 oct. 11 por el miembro: LLNRun465
Loved it. Even my kids who hate everything new loved it.
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28 sep. 11 por el miembro: ofdwolf
Love it! Added my own twist with asparagus
user vote
13 feb. 11 por el miembro: daisysdukes
Very tasty, made this last night and the family loved it.
user vote
04 nov. 10 por el miembro: Mansheaven
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Resumen Nutricional:

Hay 176 calorías en una porción de Spanish Chicken Skillet.
Desglose de Calorías: 20% grasa, 27% carbh, 53% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
738 kj
9%
176 kcal
Grasa
4,12g
6%
Grasa Saturada
0,397g
2%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
1,901g
Grasa Poliinsaturada
0,287g
Carbohidratos
12,28g
5%
Azúcar
3,55g
4%
Fibra
2,3g
Proteína
24,08g
48%
Sal
2,26g
38%
Colesterol
60mg
Potasio
77mg
4%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
de IDR*
(176 cal)
9% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (27%)
 
Grasa (20%)
 
Proteína (53%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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