Rendimientos: 8 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 5 mins
Tiempo de Cocción: 40 mins
Comida tipo:
Panes y Productos Horneados
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: Turtle47
Low Carb Banana Bread
Light and not overpowering banana flavour.
Ingredientes
Instrucciones
- Preheat the oven to 180C.
- Beat the eggs together with the mashed banana and melted butter till smooth.
- In a separate bowl, mix all the dry ingredients.
Add the banana, butter and egg mixture.
Stir until completely combined.
- Stir half the walnuts in.
- Line a small 7 x 3.5-inch loaf tin with parchment paper and fill in the mixture and add the rest of the walnuts.
- Bake for about 30 minutes.
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Resumen Nutricional:
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Hay 204 calorías en una porción de Low Carb Banana Bread.
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Desglose de Calorías: 76% grasa, 10% carbh, 14% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
852 kj
10%
204 kcal
Grasa
17,5g
25%
Grasa Saturada
3,304g
17%
Grasa Monoinsaturada
0,753g
Grasa Poliinsaturada
0,12g
Carbohidratos
5,44g
2%
Azúcar
2,53g
3%
Fibra
1,9g
Proteína
7,3g
15%
Sal
0,16g
3%
Colesterol
8mg
Potasio
49mg
2%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (10%)
Grasa (76%)
Proteína (14%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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