Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 12 mins
Tiempo de Cocción: 10 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: MJPrich
Turkey Piccata
Breaded turkey cutlet served with a white wine sauce that's low fat and low calorie.
Ingredientes
Instrucciones
- Cut off peel and pith from lemons. Cut into slices, then cut slices in half; reserve.
- Spread breadcrumbs on waxed paper. Press cutlets into crumbs to coat.
- Coat a large non-stick skillet with cooking spray and place over medium-high heat. Lightly spray cutlets with cooking spray.
- Cook 2 1/2-minutes per side or until golden and no longer pink in thickest parts. Remove to a platter and keep warm.
- Add tomatoes and thyme to skillet, raise heat to high, and cook, shaking pan, for 2 to 3 minutes or until tomato skins start to char and split in spots; transfer to platter.
- Add wine, shallot, and capers to skillet; boil 1 minute or until wine is reduced by half.
- Reduce heat and swirl in butter and reserved lemon slices until butter is emulsified.
- Spoon over turkey and serve with tomatoes.
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Resumen Nutricional:
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Hay 249 calorías en una porción de Turkey Piccata.
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Desglose de Calorías: 19% grasa, 31% carbh, 50% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1040 kj
12%
248 kcal
Grasa
4,87g
7%
Grasa Saturada
2,386g
12%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
0,099g
Grasa Poliinsaturada
0,227g
Carbohidratos
18,09g
7%
Azúcar
5,58g
6%
Fibra
3,4g
Proteína
28,78g
58%
Sal
0,7g
12%
Colesterol
58mg
Potasio
502mg
25%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (31%)
Grasa (19%)
Proteína (50%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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