Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 20 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: Caseyjmc
Mesquite Garlic Trout
An easy, delicious gourmet tasting dish, using only 4 ingredients.
Ingredientes
Instrucciones
- Pre-heat oven or outside grill to 450 °F (220 °C).
- Cut the head and tail off of a gutted, cleaned trout.
- Place the minced garlic inside the open belly of the trout (add more than 4 teaspoons if preferred). Sprinkle mesquite seasoning and salt over the garlic and allow the belly to close naturally.
- Place the trout onto a sheet of aluminum foil and wrap the foil loosely over the trout so that it is sealed, but in a tent fashion.
- Place in the oven or grill for approximately 20 minutes.
- Check to see if the meat flakes. Do not overcook.
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Resumen Nutricional:
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Hay 275 calorías en una porción de Mesquite Garlic Trout.
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Desglose de Calorías: 27% grasa, 3% carbh, 70% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1152 kj
14%
275 kcal
Grasa
7,88g
11%
Grasa Saturada
1,642g
8%
Grasa Monoinsaturada
2,56g
Grasa Poliinsaturada
2,815g
Carbohidratos
2,32g
1%
Azúcar
0,04g
0%
Fibra
0,1g
Proteína
46,7g
93%
Sal
2,01g
33%
Colesterol
134mg
Potasio
1091mg
55%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (3%)
Grasa (27%)
Proteína (70%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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