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Rendimientos:
18 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
20 mins
Tiempo de Cocción:
20 mins
Comida tipo:
Panes y Productos Horneados
Pasa Bocas
Desayuno
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: Ivanabanana

Cranberry Cinnamon Flax Muffins

Yummy low carb, high fiber muffins.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Cook the fresh cranberries for a few minutes until all have popped. Drain and reserve juice for drinking and use pulp for this recipe. Cool before use.
  2. Mix all the wet ingredients together (if using dry sweetener mix with 1/2 cup water before adding to the wet mix).
  3. Mix all the dry ingredients together.
  4. Combine wet and dry mixtures together. Leave to stand for 10 minutes to thicken then fold in the cranberries.
  5. Fill 18 muffin cups and sprinkle with chopped walnuts. Bake for 15-20 minutes.
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Revisiones 
It looks very nice and mouth-watering! For all lovers to eat I offer to read the [url=https://great-essays.com/essays/ethical-issues-in-coca-cola-company/]coca cola ethical issues[/url]
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21 nov. 18 por el miembro: liambrainstorm
Find something to replace the terrible artificial sweeteners
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04 may. 17 por el miembro: flrs
I baked at 350, and substituted raspberries and 1T valencia orange flavor liquid stevia. It turned out great. Expect some aftertaste from the stevia though.
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25 nov. 13 por el miembro: Susie Bubbles
Update: I tried this with blueberries, and it is so much better, however, I upped the temp to 350 and they turned out perfect.
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20 ene. 13 por el miembro: tlegerski
What is double cream?
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02 nov. 12 por el miembro: MaineDonna
bake oven for what degree?
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25 jun. 12 por el miembro: Fthlauren

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 112 calorías en una porción de Cranberry Cinnamon Flax Muffins.
Desglose de Calorías: 72% grasa, 17% carbh, 11% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
467 kj
6%
112 kcal
Grasa
9,23g
13%
Grasa Saturada
1,41g
7%
Grasa Monoinsaturada
3,495g
Grasa Poliinsaturada
3,771g
Carbohidratos
4,89g
2%
Azúcar
0,96g
1%
Fibra
3,2g
Proteína
3,25g
7%
Sal
0,28g
5%
Colesterol
48mg
Potasio
101mg
5%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
6%
de IDR*
(112 cal)
6% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (17%)
 
Grasa (72%)
 
Proteína (11%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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