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Rendimientos:
4 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
15 mins
Tiempo de Cocción:
30 mins
Comida tipo:
Sopas
Almuerzo
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: Feisty174

Salmon Soup

A light, healthy soup with a bit of an Asian flair and it comes together in no time at all.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Saute onion in olive oil until translucent, adding broccoli and spinach.
  2. Add all remaining ingredients except the salmon. Cook on medium-high for about 20 minutes until it comes to a rolling boil.
  3. Add salmon and cook for about 10 minutes more, until salmon is light in color.
  4. Note: for an Asian-inspired dish add in diagonally sliced green onions at the end.
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Resumen Nutricional:

Hay 270 calorías en una porción de Salmon Soup.
Desglose de Calorías: 42% grasa, 13% carbh, 45% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
1129 kj
13%
270 kcal
Grasa
12,9g
18%
Grasa Saturada
2,242g
11%
Grasa Monoinsaturada
6,821g
Grasa Poliinsaturada
2,761g
Carbohidratos
9,11g
4%
Azúcar
2,06g
2%
Fibra
2,6g
Proteína
31,43g
63%
Sal
0,51g
9%
Colesterol
59mg
Potasio
881mg
44%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
14%
de IDR*
(270 cal)
14% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (13%)
 
Grasa (42%)
 
Proteína (45%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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