Rendimientos: 4 porcion(es)
Comida tipo:
Aperitivos
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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Everyone can enjoy the taste of summer with this fresh, simple and delicious recipe.
Ingredientes
Instrucciones
- Cook the spaghetti in a large saucepan of boiling water until al dente, following packet instructions and testing 1–2 minutes before the end of cooking time.
- Drain in a colander but do not rinse. Return the spaghetti to the hot saucepan over a low heat, add all other ingredients and stir well for 2 minutes.
- Season to taste and serve immediately with a big green salad tossed in a vinaigrette dressing.
- Note: the garlic and parsley should be very fresh and the pasta al dente. Chili flakes are the ‘not too heavy not too light’ part of the chili story.
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Resumen Nutricional:
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Hay 264 calorías en una porción de Fall Garlic Spaghetti.
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Desglose de Calorías: 29% grasa, 59% carbh, 12% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1105 kj
13%
264 kcal
Grasa
8,38g
12%
Grasa Saturada
1,536g
8%
Grasa Monoinsaturada
5,264g
Grasa Poliinsaturada
1,072g
Carbohidratos
39,26g
15%
Azúcar
1g
1%
Fibra
2,4g
Proteína
7,92g
16%
Sal
0,22g
4%
Colesterol
2mg
Potasio
145mg
7%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (59%)
Grasa (29%)
Proteína (12%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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