Rendimientos: 12 porcion(es)
Comida tipo:
Postres
Pasa Bocas
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: catglaw ![](https://m.ftscrt.com/static/member/30787333-e62a-4053-9605-097d8c27ad93_tiny.jpg)
Walnut Bites
Sweet and salty walnut graham cracker treats.
Ingredientes
Instrucciones
- Break 6 large rectangle graham cracker sheets into 12 even squares.
- Arrange these in a 13 x 9" glass baking dish. Pre-heat oven to 300 °F (150 °C).
- Melt butter in medium saucepan over low heat.
- When fully melted mix in sugar, salt, and walnuts until fully incorporated.
- Bring to a boil over medium-high heat, allow to boil for exactly 3 minutes, stirring frequently.
- Pour walnut mixture over graham crackers and spread evenly.
- Bake in preheated oven, uncovered, for 15 minutes.
- Let cool for 5 minutes, then remove with spatula and allow to cool completely on wire rack placed over paper towels.
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Resumen Nutricional:
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Hay 177 calorías en una porción de Walnut Bites.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Desglose de Calorías: 62% grasa, 34% carbh, 5% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
742 kj
9%
177 kcal
Grasa
12,23g
17%
Grasa Saturada
1,719g
9%
Grasa Monoinsaturada
2,679g
Grasa Poliinsaturada
6,986g
Carbohidratos
15,08g
6%
Azúcar
10,76g
12%
Fibra
0,9g
Proteína
2,01g
4%
Sal
0,43g
7%
Colesterol
0mg
Potasio
54mg
3%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (33%)
Grasa (62%)
Proteína (5%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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