Rendimientos: 4 porcion(es)
Comida tipo:
Platos Principales
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: Ilo
Indonesian-Style Eggplant with Spicy Peanut Sauce
A delicious and spicy, good vegetarian meal with healthy fats.
Ingredientes
Instrucciones
- Sprinkle the eggplant slices with salt, let drain in a colander for an hour.
- Rinse and pat dry. Spray the slices with oil on both sides.
- Put in 400 °F (200 °C) oven and cook for 20 minutes. Can also be grilled on an oiled rack (BBQ) for 7 to 8 minutes, until just cooked.
- In a small saucepan cook the garlic, onion, pepper flakes in the sesame oil over moderately low heat, stirring occasionally.
- Add peanut butter, cook for one minute, stirring constantly.
- Add the sweetener, soy sauce, lemon juice and one cup water.
- Boil mixture, stirring occasionally, until it is thickened slightly. Add salt and pepper to taste.
- Serve over the cooked eggplant.
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Resumen Nutricional:
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Hay 175 calorías en una porción de Indonesian-Style Eggplant with Spicy Peanut Sauce.
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Desglose de Calorías: 59% grasa, 28% carbh, 13% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
730 kj
9%
174 kcal
Grasa
12,18g
17%
Grasa Saturada
2,053g
10%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
0,027g
Grasa Poliinsaturada
0,121g
Carbohidratos
13,04g
5%
Azúcar
4,41g
5%
Fibra
5,9g
Proteína
6,24g
12%
Sal
0,24g
4%
Colesterol
0mg
Potasio
357mg
18%
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (28%)
Grasa (59%)
Proteína (13%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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