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Baked Crab Rangoon
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Rendimientos:
7 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
20 mins
Tiempo de Cocción:
10 mins
Comida tipo:
Aperitivos
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro:
jhoward96
Baked Crab Rangoon
These crowd-pleasers are baked, not fried, so you don't have to feel guilty about enjoying them.
Ingredientes
14 won ton wrappers
1/8 tsp garlic salt
1
pequeña
green onion
4 onza surimi imitation crab
3 onza cream cheese
1/8 tsp Worcestershire sauce
Instrucciones
In a small bowl, combine the cream cheese, garlic salt and Worcestershire sauce until smooth.
Stir in crab and onion.
Place 2 teaspoonfuls in the center of each wonton wrapper.
Moisten edges with water; bring corners to center over filling and press edges together to seal.
Place on a baking sheet coated with non-stick cooking spray.
Lightly spray wontons with nonstick cooking spray.
Bake at 425 °F (210 °C) for 8-10 minutes or until golden brown. Serve warm.
Note: when you bite into these golden appetizers you'll find a creamy crab filling that rivals restaurant fare.
790 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
Revisiones
great, I use sweet chilli sauce instead of worcester sauce
16 oct. 15 por el miembro:
Eberzmom
The won ton wrappers were not crisp at all, they were very hard and rubbery. The filling was good. I may just use that as a dip with some pita chips.
19 feb. 15 por el miembro:
FSF
So Easy, and SOOOOO Delicious...love the crunch and creamy filling...
18 may. 14 por el miembro:
DeeTyme
I haven't tried this, because I developed a shell fish allergy a few years back....but I used to love crab rangoon....I know you can't duplicate the taste, but what could you use instead of crab for someone like me???? I wonder what Salmon would be like??? Or chicken??
18 mar. 13 por el miembro:
GoofyGirlGabby
Won ton wrappers are not low-carb friendly.
25 sep. 12 por el miembro:
antm621
2 pts
03 dic. 11 por el miembro:
mama mel
These were awesome. I have been craving Chinese but wouldn't let myself eat them and was so excited when I found this recipe. I changed a few of the ingredients to low fat and low sodium so they weren't as many calories but they were still amazing.
01 feb. 11 por el miembro:
kda0005
Not Atkins friendly at all! Shouldn't come up when you search for low carb recipes, but then, 90% of the recipes that come up when you search low carb are NOT!
27 sep. 10 por el miembro:
MrsGreen1532
Loved them and they were easy and quick to make!
05 jun. 10 por el miembro:
janemeuser
2pts
15 may. 10 por el miembro:
Susie-Q
1 a 10 de 19
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Resumen Nutricional:
Hay 94 calorías en una porción de Baked Crab Rangoon.
Desglose de Calorías:
22% grasa
, 52% carbh, 25% prot.
Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
% IR*
Energía
394 kj
5%
94 kcal
Grasa
2,29g
3%
Grasa Saturada
1,379g
7%
Grasa Trans
0g
Grasa Monoinsaturada
0,628g
Grasa Poliinsaturada
0,15g
Carbohidratos
12,03g
5%
Azúcar
0,06g
0%
Fibra
0g
Proteína
5,76g
12%
Sal
0,37g
6%
Colesterol
12mg
Potasio
40mg
2%
* Ingesta de referencia de un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
5%
de IDR*
(94 cal)
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (53%)
Grasa (22%)
Proteína (25%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías
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