Registrarse
|
Ingresar
España
Buscar:
Alimentos
Recetas
En Forma
Miembros
Mi FatSecret
Alimentos
Recetas
En Forma
Comunidad
Comunidad
Miembros
humpTdumpty
Diario
02 may. 22
Diario de humpTdumpty, 02 may. 22
Perfil de humpTdumpty
|
< Entrada anterior
|
Entrada siguiente >
Registro de peso (no entrada de diario) del 02 mayo 2022
86,2 kg
Disminuído hasta ahora:
10,5 kg
.
Aún para ir:
6,2 kg
.
Dieta seguida: Bien.
Ver Calendario de Dieta
, 02 mayo 2022:
859 kcal
Grasa: 9,74g | Prot: 71,74g | Carbh: 119,52g.
Desayuno:
Cooked Kale (from Fresh, Fat Not Added in Cooking), Spinach , Weetabix Weetabix & Milk.
Almuerzo:
Chilli Powder , Asda Curly Kale, Asda Smart Price Chopped Tinned Tomatoes.
Cena:
Tesco Plum Tomatoes, Canned Tuna, Spaghetti.
Pasa Bocas / Otros:
Coffee with Semi-Skimmed Milk.
más...
2888 kcal
Ejercicio:
Road Cycling - 2 horas, Descansando - 14 horas, Durmiendo - 8 horas.
más...
Perdiendo 0,7 kg a la Semana
12 Seguidores
Apoyo
Comentarios
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
02 may. 22 por el miembro:
osama samaraii
This one’s for you Anne I’m amusing myself re getting leaner - changed my cycling heavy week to more hill climbing and started jogging on my “in between” days just around the local park just under 5 miles milk float pace 🤣🤣🤣🤣 reducing my food intake also - I’m actually quite enjoying the observation of data in correlation with my “ Wizard of Oz” tin man body feel when I wake up !
03 may. 22 por el miembro:
humpTdumpty
It is good to mix things up and do different routines now and then. Hill climbing on the bike is awesome exercise. It was the coming down at speed I didn't like!! I know what you mean about the tin man experience. It's an age thing!!
03 may. 22 por el miembro:
Anne_145
Great loss too. That's about what I need to lose but keep coming up with excuses not to....................
03 may. 22 por el miembro:
Anne_145
Well done Anne re reboot 👍
04 may. 22 por el miembro:
humpTdumpty
Enviar un Comentario
Debes iniciar sesión para enviar un comentario. Has clic
Aquí
para iniciar sesión
Peso Histórico de humpTdumpty
Ver la Historia Completa