March 5 -restarting low carb wheat belly/grain free way.
will do more baking this time which may keep me on course.
over the winter i tried to keep my carbs down but in late jan and feb i began eating chips and danishes. now that i am back home i can bake grain free myself.
85,3 kg Disminuído hasta ahora: 0 kg.    Aún para ir: 17,2 kg.    Dieta seguida: Poco.

Ver Calendario de Dieta, 08 marzo 2014:
1904 kcal Grasa: 137,68g | Prot: 94,71g | Carbh: 84,15g.   Desayuno: Mary's Gone Crackers Original Seed Crackers, Albertsons Sharp Cheddar Cheese, Lactantia 10% Half & Half Cream, Bob's Red Mill Flax Seed, Let's Do Organic Organic Coconut Flour, Egg, butter, coffee. Almuerzo: summer squash, crimini, Broccoli, Pork Shoulder (Whole), Olive Oil, Cooked Brussels Sprouts, asparagus, Shoulder Pork Roast. Cena: summer squash, crimini, Broccoli, Pork Shoulder (Whole), Olive Oil, Cooked Brussels Sprouts, asparagus. Pasa Bocas / Otros: Let's Do Organic Organic Coconut Flour, MIM, Cheddar Cheese. más...
2885 kcal Ejercicio: Descansando - 5 minutos, Trabajo de Escritorio - 15 horas y 20 minutos, Caminar (Moderado) - 5/kph - 35 minutos, Durmiendo - 8 horas. más...
Ganando 0,2 kg a la Semana

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Peso Histórico de jo60


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