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09 abr. 21
Diario de angie-leigh, 09 abr. 21
Perfil de angie-leigh
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Registro de peso (no entrada de diario) del 09 abril 2021
73,4 kg
Disminuído hasta ahora:
7,8 kg
.
Aún para ir:
6,8 kg
.
Dieta seguida: Bien.
Ver Calendario de Dieta
, 09 abril 2021:
727 kcal
Grasa: 21,74g | Prot: 81,19g | Carbh: 11,61g.
Cena:
Woolworths Fresh Full Cream Milk, Musashi High Protein Low Carb Dark Chocolate Salted Caramel Bar.
Pasa Bocas / Otros:
Musashi High Protein Low Carb Dark Chocolate Salted Caramel Bar, Atkins Low Carb Chocolate Mint .
más...
2028 kcal
Ejercicio:
walking workout - 1 hora y 30 minutos, Descansando - 14 horas y 30 minutos, Durmiendo - 8 horas.
más...
Perdiendo 3,5 kg a la Semana
14 Seguidores
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Comentarios
gee that is a good loss 🥰👌
08 abr. 21 por el miembro:
trishjones
thanks trish, ive been working really really hard
08 abr. 21 por el miembro:
angie-leigh
Well done! Good loss
09 abr. 21 por el miembro:
vit88#
🤩 Wow, you are really burning it up! 🔥
09 abr. 21 por el miembro:
jomo1903
thanks, ive been going hard and not letting myself down by skipping exercise sessions or going over my calorie allowance for tha day, it's been really hard but it's really start to pay off these last few days 😀
09 abr. 21 por el miembro:
angie-leigh
wow...again...look out...great work...
09 abr. 21 por el miembro:
webbie72
😀 thanks webbie ...im really feeling it tho, lol
09 abr. 21 por el miembro:
angie-leigh
Its such a good feeling...i think there something wrong with me now if im NOT hurting somewhere 😂🤣...
09 abr. 21 por el miembro:
webbie72
i know tha feeling. if im not sore tha next day, i feel like i didn't work hard enough, lol 🙄
09 abr. 21 por el miembro:
angie-leigh
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